Συμμετοχή του κατόχου/επιστημονικού υπευθύνου της Έδρας, Καθηγητή Δημ. Σκιαδά, στο 6ο ετήσιο συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων

Στιγμιότυπα από τη συμμετοχή του κατόχου/επιστημονικού υπευθύνου της Έδρας Jean Monnet «Δημοσιονομική Διακυβέρνηση της ΕΕ και Έλεγχος» του Παν/μιου Μακεδονίας, Καθηγητή Δημ. Σκιαδά, στο 6ο ετήσιο συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων που έγινε στις 12-13.4.2019 στην Πάτρα, στις εγκαταστάσεις του οικείου Δικηγορικού Συλλόγου. Το θέμα της εισήγησης ήταν «Δημοσιονομικός Μηχανισμός Προστασίας του Κράτους Δικαίου στην ΕΕ: Επιλογή Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης η Ευρωπαϊκής Ρήξης;». Στο συνέδριο, που είχε ως γενικό τίτλο "Το Δημόσιο Δίκαιο σε αμηχανία - Κλασσικά ζητήματα και νέα διλήμματα", και σημείωσε μεγάλη επιτυχία, συμμετείχαν ακαδημαϊκοί, δικαστές, δικηγόροι, νομικοί επιστήμονες και παρουσιάστηκαν πολλές εισηγήσεις για θέματα διοικητικής δικαιοσύνης, κράτους δικαίου, δημοσίων συμβάσεων, φορολογίας, σχέσεων κράτους-εκκλησίας, προστασίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων, προστασίας περιβάλλοντος, δασικών χαρτών, κτηματολογίου, κλπ.

Κατεβάστε την εισήγηση του Kαθηγητή Δ. Σκιαδά: εδώ
Καταγραφή

Το βίντεο από την εισήγηση του κατόχου/επιστημονικού υπευθύνου της Έδρας Jean Monnet, Καθηγητή κ. Δημ. Σκιαδά με θέμα "Δημοσιονομικός Μηχανισμός Προστασίας του Κράτους Δικαίου στην ΕΕ: Επιλογή Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης ή Ευρωπαϊκής Ρήξης;"